Comparte Libros

mi puntuación:
246810Página del libro

Más libros del autor
Críticas
Frases y citas
Donde comprarlo
Descargar 1r capítulo


El laberint dels esperits


5 de 5 · 5 votos · 1 críticas
A la Barcelona de finals dels anys cinquanta, Daniel Sempere ja no és aquell nen que va descobrir un llibre que li canviaria la vida als passadissos del Cementiri dels Llibres Oblidats. El misteri de la mort de la seva mare, Isabella, li ha obert un abisme a l’ànima del qual la seva esposa Bea i el seu fidel amic Fermín intenten salvar-lo.
Just quan Daniel creu que és a un pas de resoldre l’enigma, una conjura molt més profunda i obscura del que mai no s’hauria pogut imaginar desplega la seva xarxa des de les entranyes del Règim. És aleshores quan apareix Alícia Gris, una ànima nascuda de les ombres de la guerra, que els conduirà al cor de les tenebres i desvelarà la veritat sobre la història secreta de la família… encara que a un terrible preu.

El Laberint dels Esperits és un relat electritzant de passions, intrigues i aventures. A través d’aquestes pàgines arribarem al final de la saga iniciada amb L’Ombra del Vent, que assoleix aquí tota la intensitat i fondària, alhora que dibuixa un gran homenatge al món dels llibres, l’art de narrar històries i el vincle màgic entre la literatura i la vida.
SerieEl cementiri dels llibres oblidats 04
Título original El laberinto de los espíritus
Traductor Josep Pelfort
Páginas 928
Idioma Catalán
Publicación 2016 (2016)
Editorial Columna
Categoría Narrativa
ISBN 9788466421706

Ficha del libro añadida por metus
    Compartir
  • ML
  • TW
  • FC
  • BT
qvv dice:
2017-08-25
0
Em va costar començar-lo, els seus 800 pàgines em feien mandra, però una vegada que vaig començar vaig entrar en un tobogan de lectura frenètica que m'ha portat a acabar-ho en pocs... leer más

Para escribir un comentario / crítica
debes estar identificado / registrado
.
Más libros de Carlos Ruiz Zafón
Añadir nuevo libro de Carlos Ruiz ZafónNo se ha encontrado ningún sitio.Lo tienen en su biblioteca
carretas1995, jasum, lola24, maryjo, qvv


© 2011 ComparteLibros.com (beta privada) con 220746 libros de 65826 autores!              F.A.Q. (Ayuda) | Promocionar Libro | Páginas Amigos | Aviso Legal | DMCA | Contacto

eXTReMe Tracker